LAKBERENDEZÉS

Hogy mi a legfontosabb a lakberendezésben? Hogy otthont teremtsünk. Lehet akármilyen szép és letisztult egy enteriőr, ha nem érzed a sajátodnak, az otthonodnak, csak egy szép lakás lesz, lélek nélkül. Mert egy igazi otthonnak lelke van, amit lakberendezőként segítek előcsalogatni a falak közül.

És hogyan tudom az otthonod lelkét előcsalogatni? Veled, belőled.

Az elmúlt években sokat kutattam a lakberendezés és az évszakelmélet, a színtípusok kapcsolatát. A kutatásból szakdolgozat lett, a feltételezés - miszerint a kettő összefügg - beigazolódott. Minden ember a saját természetes színei alapján egy bizonyos színtípusba sorolható, és minden színtípushoz tartozik egy színpaletta. Ez a színpaletta tartalmazza a hozzád illő színeket, és ha nem vagy ritka kivétel, a kedvenc színeid is rajta vannak. 

Márpedig a kedvenc színeidet nem csak viseled magadon, de a lakásodban is körbeveszed magad velük, ugye? Mert miért is követnél olyan színtrendeket, amik távol állnak tőled? Ha most éppen a szürke a divat, de te nem szereted a szürkét, akkor szürke konyhát vagy kanapét sem szeretnél az otthonodba.

Na de ha tudod, milyen színtípusba tartozol, vagy csak tisztában vagy a színeiddel, akkor hogy jövök én a képbe? (Ha nem tudod, de szeretnéd tudni, kattints ide!) A kulcsszó a HARMÓNIA. Ennek a megteremtésében segítek - a térszervezés mellett persze -, mert a harmóniát, az arányokat, az egyensúlyt sokszor nagyon nehéz megtalálni.


ÉN EZEKKEL SEGÍTEK NEKED:

Teljes lakberendezési csomag

A teljes lakberendezési csomagban mindent nulláról kezdünk. A térszervezéstől indulunk, együtt meghatározzuk a funkciókat. Ezekhez igazítom a bútorokat, a bútorokhoz a víz és elektromos kiállásokat. Ajánlásokat adok stílusra, színekre, anyagokra, textúrákra. Amit lehet, megmutatok alaprajzon, 3D látványterven és moodboardokon, azaz hangulati táblákon. Javaslatot adok bútorokra, lámpákra, szőnyegre, függönyre, de még szobanövényre és díszpárnára is.

A tervezés végén egy olyan tervdokumentációt adok, ami alapján a szakemberek önállóan is el tudják végezni a szakipari munkákat, valamint te is be tudod szerezni a hozzávalókat, de igény esetén, előre egyeztetett időpontban ebben én is a segítségedre leszek.

A tervezés díja nettó 9.500Ft/m2

Styling csomag

A Styling csomaggal segítek a már kialakított tereket stílusosabbá, vonzóbbá, otthonosabbá tenni, a lehető legkevesebb felújítási munkával. A közösen meghatározott stílushoz, meglévő bútorokhoz készítek moodboardokat, ajánlok színeket, textúrákat, kiegészítő mobíliákat és dekorációkat.

Emellett kiadásra vagy eladásra szánt lakásoknál egy ilyen felkészítéssel javítható a befektetés megtérülése. 

A tervezés végén egy moodboardot és egy ajánlót adok.

A styling díja nettó 50.000Ft/helyiség

Világítástervezés

Egy jól berendezett lakásnak sokszor a világítás a gyenge pontja. Ha nem tudod eldönteni, hogy melyik helyiségbe mekkora fényre van szükséged, hogy azt a fényigényt hogyan és milyen lámpákkal tudod kielégíteni úgy, hogy az emelje az otthonod hangulatát, akkor neked világítástervezésre van szükséged.

Egy világítástervező programmal megmutatom, hol mennyi fényre van szükség, majd ennek elérésére javaslok neked lámpákat.

Hidd el, a megfelelő világítás sokkal fontosabb, mint elsőre gondolod.

A világítástervezés díja nettó 3.000 Ft/m2 (min. 20m2)

Ezek mellett segítek még neked Lakberendezési tanácsadással, Lámpaválasztási tanácsadással, egyszerű Térszervezéssel is, de a fentieken kívül bármilyen lakberendezési kérdésben keresel meg, összeállítok neked egy, 
a feladathoz szabott egyedi ajánlatot.