SZÍNTANÁCSADÁS

A színtanácsadáson kiderítjük, milyen színtípusba tartozol. Hogy mi az a színtípus? Az egész az évszakelmélettel kezdődik (ITT és ITT olvashatsz róla bővebben), ami az embereket egyéni, természetes színeik alapján négy fő és tizenkét altípusba sorolja. Ezek a színtípusok. Tavasz, nyár, ősz és tél. Amikor a színtípusunknak megfelelő színt viselünk az arcunk körül, szuperül tudunk kinézni. Ellenben a nem megfelelő színek mellett fáradtnak, betegesnek, öregebbnek látszunk. Ha hideg típusként meleg színeket hordunk, bőrünk kellemetlenül sárgássá válik, meleg típusként hideg színt viselve pedig elszürkül az arcunk. (És nem, nem baj ha sárgás a bőr, meleg típusok esetében a sárgás árnyalat gyönyörű harmóniát ad.) De nem csak a szín hőmérsékletére kell figyelni. A teleket a nyári fakó paletta sápadttá teszi, a nyarakat a téli élénk színek túlragyogják, és hasonlóan a tavaszokat az ősz mély színei öregítik, az ősz típusokat pedig elnyomják a tavasz harsogó, vibráló színei. A színtípust nem egyszerűen a haj, a bőr, a szem és a száj színe, hanem ezek összessége mutatja meg. Színtanácsadás

A színtanácsadás egy másfél-két órás varázslat, amikor közel száz darab színes kendő segítségével megállapítom, melyik színtípusba tartozol. Miután a birtokodba került ez az információ, rá fogsz jönni, hogy a ruháid egy részét miért nem hordod, vagy hogy miért lehet az, hogy bizonyos ruháidban még fáradtan is szuperül nézel ki, másikban pedig kipihenten is nyúzottnak tűnsz.

A színtanácsadás abban is segít, hogy ruhavásárláskor csak olyan színű darabokat vásárolj meg, amik jól állnak neked, és ha - szép lassan - átalakítottad a ruhatárad a színtípusodnak megfelelően, nem ütközöl abba a problémába, hogy a ruháid színben nem passzolnak egymáshoz. 

A tanácsadáson neked is megtanítom, hogyan válaszd ki a színtípusodnak legjobban megfelelő színeket, vagy hogy hajfestéskor milyen árnyalatot érdemes választanod és milyen sminkszínekkel nem lősz bakot. Ezek mellett kapsz két papír alapú palettát - egyiken a színtípusod színeivel, a másikon az ajánlott sminkszínekkel -, és egy kis füzetet a színtípusodról, hogy nehogy elfelejts valami fontosat a sok új információból. 

Színtanácsadás ára: 25.000 Ft

Stílustanácsadás

A színtanácsadást lehet fokozni, ez a két és fél-három órás stílustanácsadás. Ilyenkor színtípus meghatározással kezdünk, majd testalkatelemzéssel folytatjuk, ahol kiderül, milyen testalkat típusba tartozol, milyenek a testarányaid, milyen alkati sajátosságaid vannak, és ezeket hogyan tudod kiemelni, vagy épp elrejteni. Hidd el, minden testalkatból ki lehet hozni a tutit!

Miután végigbeszéltük, milyen színeket, ruhafazonokat, szabásvonalakat keress, beazonosítjuk az öltözködési stílusodat is, hogy még könnyebb legyen ezentúl a ruhaválasztás.

A tanácsadás végén kapsz egy színtanácsadó füzetet két kivehető palettával, valamint egy füzetet a testalkatodról és az előnyös illetve hátrányos öltözetekről.

Stílustanácsadás díja: 35.000 Ft

Gardróbrendezés

Ha már túl vagy egy stílustanácsadáson, tehát tudod a színtípusod, a testalkatod és rátaláltál a saját stílusodra, de a ruhatárad ezt még nem tükrözi maradéktalanul, egy gardróbrendezéssel ezen segíteni tudunk.

Két-három óra alatt közösen megnézzük, melyik meglévő ruháid passzolnak hozzád legjobban és melyik daraboktól lenne érdemes megválnod. Ne félj, én majd segítek objektíven megítélni az egyes darabokat. Ha valamitől nem szívesen válnál meg, megmutatom, hogy tudod azt úgy hordani, hogy passzoljon hozzád.

Így kikerül a szekrényedből a sok fölösleges ruha, amellett hogy könnyebben átlátod a ruhatárad, a napi ruhaválasztás is gyorsabban fog menni és a sok kihasználatlan darab látványa sem fog frusztrálni.

A gardróbrendezés személyes formában Pécsett érhető el, online pedig bárhonnan megkereshetsz.

Gardróbrendezés díja: 30.000Ft

Kapszulagardrób

A stílustanácsadás után ezt a szolgáltatást is választhatod, amivel megkönnyíted az életed. (A kapszulagardróbról bővebben itt olvashatsz.)

A kapszuládat a szín- és alkattípusodnak, valamint a stílusodnak megfelelően alakítom ki, majd interaktív pdf-ben küldöm el, amiben a ruha képére kattintva annak webshopos termékadatlapját is megtalálod. A pdf-ben nem csak az egyes darabokat, hanem szetteket, variációkat is mutatok.

A kapszuládat üzenetben vagy e-mailben tudod megrendelni, a megrendelést előreutalással vagy online bankkártyás fizetéssel tudod megerősíteni.

Kiskapszula: 10-15 darab, egymással jól variálható ruhadarabot válogatok össze neked, a színtípusodat, a testalkatodat és az öltözködési stílusodat figyelembe véve.

Kiskapszula díja: 25.000 Ft

Szezonkapszula: 20-40 darab, egymással jól variálható ruhadarabot válogatok össze neked, a színtípusodat, a testalkatodat és az öltözködési stílusodat figyelembe véve.

Szezonkapszula díja: 35.000 Ft

Egész éves kapszula: 80-100 darab, egymással jól variálható ruhadarabot válogatok össze neked, a színtípusodat, a testalkatodat és az öltözködési stílusodat figyelembe véve.

Egész éves kapszula díja: 90.000 Ft

A szín- és stílustanácsadás új helyszíne: Pécs, Király u. 76. - Átrium Üzletház 1.em.

Online időpontfoglalás: facebook.com/elterzsofi

vagy a 06 30 475 3164-es számon, messengeren 

vagy emailben (info@elterzsofi.hu) tudsz egyeztetni. 

A tanácsadás végén bankkártyás fizetésre is lehetőséged van: Simple alkalmazással QR kóddal, vagy webes link segítségével.

Az alkalmazás letölthető innen: