SZÍNTANÁCSADÁS

A színtanácsadáson kiderítjük, milyen színtípusba tartozol. Hogy mi az a színtípus? Az egész az évszakelmélettel kezdődik (ITT és ITT olvashatsz róla bővebben), ami az embereket egyéni, természetes színeik alapján négy fő és tizenkét altípusba sorolja. Ezek a színtípusok. Tavasz, nyár, ősz és tél. Amikor a színtípusunknak megfelelő színt viselünk az arcunk körül, szuperül tudunk kinézni. Ellenben a nem megfelelő színek mellett fáradtnak, betegesnek, öregebbnek látszunk. Ha hideg típusként meleg színeket hordunk, bőrünk kellemetlenül sárgássá válik, meleg típusként hideg színt viselve pedig elszürkül az arcunk. (És nem, nem baj ha sárgás a bőr, meleg típusok esetében a sárgás árnyalat gyönyörű harmóniát ad.) De nem csak a szín hőmérsékletére kell figyelni. A teleket a nyári fakó paletta sápadttá teszi, a nyarakat a téli élénk színek túlragyogják, és hasonlóan a tavaszokat az ősz mély színei öregítik, az ősz típusokat pedig elnyomják a tavasz harsogó, vibráló színei. A színtípust nem egyszerűen a haj, a bőr, a szem és a száj színe, hanem ezek összessége mutatja meg. Színtanácsadás

A színtanácsadás egy másfél-két órás varázslat, amikor közel száz darab színes kendő segítségével megállapítom, melyik színtípusba tartozol. Miután a birtokodba került ez az információ, rá fogsz jönni, hogy a ruháid egy részét miért nem hordod, vagy hogy miért lehet az, hogy bizonyos ruháidban még fáradtan is szuperül nézel ki, másikban pedig kipihenten is nyúzottnak tűnsz.

A színtanácsadás abban is segít, hogy ruhavásárláskor csak olyan színű darabokat vásárolj meg, amik jól állnak neked, és ha - szép lassan - átalakítottad a ruhatárad a színtípusodnak megfelelően, nem ütközöl abba a problémába, hogy a ruháid színben nem passzolnak egymáshoz. 

A tanácsadáson neked is megtanítom, hogyan válaszd ki a színtípusodnak legjobban megfelelő színeket, vagy hogy hajfestéskor milyen árnyalatot érdemes választanod és milyen sminkszínekkel nem lősz bakot. Ezek mellett kapsz két papír alapú palettát - egyiken a színtípusod színeivel, a másikon az ajánlott sminkszínekkel -, és egy kis füzetet a színtípusodról, hogy nehogy elfelejts valami fontosat a sok új információból. 

Színtanácsadás ára: 25.000 Ft

Stílustanácsadás

Ha a színtanácsadást lehet fokozni, akkor az a két és fél-három órás stílustanácsadás. Ilyenkor színtípus meghatározással kezdünk, majd testalkatelemzéssel folytatjuk, ahol kiderül, milyen testalkat típusba tartozol, milyenek a testarányaid, milyen alkati sajátosságaid vannak, és ezeket hogyan tudod kiemelni, vagy épp elrejteni. Hidd el, minden testalkatból ki lehet hozni a tutit!

Miután végigbeszéltük, milyen színeket, ruhafazonokat, szabásvonalakat keress, kapsz egy színtanácsadó füzetet két kivehető palettával, valamint egy füzetet a testalkatodról és az előnyös illetve hátrányos öltözetekről.

Stílustanácsadás díja: 2,5-3 óra: 35.000 Ft

Helyszínek és bejelentkezés:

Budapesten a Nefelejcs u. 10-ben (18.ker), a M'Art Beauty Studioban, Pécsett a Boltív köz 1-ben tartok tanácsadást.

Időpontot telefonon a 06 30 475 3164-es számon, facebookon/messengeren vagy emailben tudsz egyeztetni. 

A tanácsadás végén bankkártyás fizetésre is lehetőséged van: Simple alkalmazással QR kóddal, vagy webes link segítségével.

Az alkalmazás letölthető innen: