SZÍNTANÁCSADÁS

A színtanácsadáson kiderítjük, milyen színtípusba tartozol. Hogy mi az a színtípus? Az egész az évszakelmélettel kezdődik (ITT és ITT olvashatsz róla bővebben), ami az embereket egyéni, természetes színeik alapján négy fő és tizenkét altípusba sorolja. Ezek a színtípusok. Tavasz, nyár, ősz és tél. Amikor a színtípusunknak megfelelő színt viselünk az arcunk körül, szuperül tudunk kinézni. Ellenben a nem megfelelő színek mellett fáradtnak, betegesnek, öregebbnek látszunk. Ha hideg típusként meleg színeket hordunk, bőrünk kellemetlenül sárgássá válik, meleg típusként hideg színt viselve pedig elszürkül az arcunk. (És nem, nem baj ha sárgás a bőr, meleg típusok esetében a sárgás árnyalat gyönyörű harmóniát ad.) De nem csak a szín hőmérsékletére kell figyelni. A teleket a nyári fakó paletta sápadttá teszi, a nyarakat a téli élénk színek túlragyogják, és hasonlóan a tavaszokat az ősz mély színei öregítik, az ősz típusokat pedig elnyomják a tavasz harsogó, vibráló színei. A színtípust nem egyszerűen a haj, a bőr, a szem és a száj színe, hanem ezek összessége mutatja meg. 


Online időpontfoglaló:


Szolgáltatások:

Színtanácsadás

A színtanácsadás egy másfél-két órás varázslat, amikor közel száz darab színes kendő segítségével megállapítom, melyik színtípusba tartozol. Miután a birtokodba került ez az információ, rá fogsz jönni, hogy a ruháid egy részét miért nem hordod, vagy hogy miért lehet az, hogy bizonyos ruháidban még fáradtan is szuperül nézel ki, másikban pedig kipihenten is nyúzottnak tűnsz.

A színtanácsadás abban is segít, hogy ruhavásárláskor csak olyan színű darabokat vásárolj meg, amik jól állnak neked, és ha - szép lassan - átalakítottad a ruhatárad a színtípusodnak megfelelően, nem ütközöl abba a problémába, hogy a ruháid színben nem passzolnak egymáshoz. 

A tanácsadáson neked is megtanítom, hogyan válaszd ki a színtípusodnak legjobban megfelelő színeket, vagy hogy hajfestéskor milyen árnyalatot érdemes választanod és milyen sminkszínekkel nem lősz bakot. Ezek mellett kapsz két papír alapú palettát - egyiken a színtípusod színeivel, a másikon az ajánlott sminkszínekkel -, és egy kis füzetet a színtípusodról, hogy nehogy elfelejts valami fontosat a sok új információból. 

Színtanácsadás ára: 35.000 Ft
Időtartam: kb. 2 óra


Páros színtanácsadás ára: 50.000 Ft

Időtartam: kb. 3,5 óra

Szín- és testalkatelemzés

A színtanácsadást lehet fokozni, ez a két és fél-három órás szín- és testalkatelemzés. Ilyenkor színtípus meghatározással kezdünk, majd testalkatelemzéssel folytatjuk, ahol kiderül, milyen testalkat típusba tartozol, milyenek a testarányaid, milyen alkati sajátosságaid vannak, és ezeket hogyan tudod kiemelni, vagy épp elrejteni. Hidd el, minden testalkatból ki lehet hozni a tutit!

Miután végigbeszéltük, milyen színeket, ruhafazonokat, szabásvonalakat keress, beazonosítjuk az öltözködési stílusodat is, hogy még könnyebb legyen ezentúl a ruhaválasztás.

A tanácsadás végén kapsz egy színtanácsadó füzetet két kivehető palettával, valamint egy füzetet a testalkatodról és az előnyös illetve hátrányos öltözetekről.

Szín- és testalkatelemzés díja: 45.000 Ft
Időtartam: kb. 3 óra

Gardróbrendezés

Ha már túl vagy egy szín- és testalkatelemzésen, tehát tudod a színtípusod és ismered a testalkatod, egy gardróbrendezéssel léphetsz a tudatos ruhatár felé.

Két-három óra alatt közösen megnézzük, melyik meglévő ruháid passzolnak hozzád legjobban és melyik daraboktól lenne érdemes megválnod. Ne félj, én majd segítek objektíven megítélni az egyes darabokat. Ha valamitől nem szívesen válnál meg, megmutatom, hogy tudod azt úgy hordani, hogy passzoljon hozzád.

Így kikerül a szekrényedből a sok fölösleges ruha, amellett hogy könnyebben átlátod a ruhatárad, a napi ruhaválasztás is gyorsabban fog menni és a sok kihasználatlan darab látványa sem fog frusztrálni.

A gardróbrendezés személyes formában Szekszárdon, Pécsett és a két város vonzáskörzetében érhető el, egyéb helyszín esetén egyeztetünk. 

Gardróbrendezés díja: 45.000Ft
Időtartam: kb. 3 óra

Stílustanácsadás

A Stílus nem áll meg a megfelelő színeknél és fazonoknál. Ezek inkább csak az alapok, ezekre lehet építkezni.

A Stílustanácsadás egy összetettebb folyamat, ahol a Színtípusod és a Testalkatod elemzése után téged vizsgálunk meg. Föltérképezzük az életmódodat, a szokásaidat, az öltözködéshez kapcsolódó esetleges elakadásaidat, elkezdjük rendbe tenni az énképedet és kialakítjuk a Stílusprofilod. Miután ezzel megvagyunk, én felöltöztetlek. Több szettet is felpróbálsz, és megkeressük, melyik tükrözi igazán a személyiségedet.

Ha ismert a színtípusod, akkor ez kettő kb. 2 órás találkozó, díja 70.000 Ft.
Ha még nem tudod a színtípusod, akkor a Stílustanácsadást megelőzi egy 2 órás Színtanácsadás, amit 30.000 Ft-os, kedvezményes áron vehetsz igénybe – ezt a kedvezményt a Stílustanácsadás árából fogom majd levonni. Emellett pedig lehetőséged van a Stílustanácsadás díját a két találkozón két részletben fizetni.

Közös vásárlás

Egy közös vásárláson beszélünk a stílusodról, pontosítjuk a stílusprofilod. Ezek alapján fogunk üzleteket választani, ahol olyan szetteket fogsz felpróbálni, amikre eddig talán nem is gondoltál. Mindezt a testalkatodhoz és a színeidhez igazítva.

Bár a nevében a vásárlás szerepel, nem kell venned semmit, az is elég, ha az élményt és a tapasztalatot viszed haza, és megtanulod, hogy válogasd össze az outfited darabjait. Mindezt fotókkal dokumentáljuk, hogy minél több infó megmaradjon.

Közös vásárlás díja: 45.000Ft
Időtartam: kb. 3 óra

Kapszulagardrób

A stílustanácsadás után ezt a szolgáltatást is választhatod, amivel megkönnyíted az életed. (A kapszulagardróbról bővebben itt olvashatsz.)

A kapszuládat a szín- és alkattípusodnak, valamint a stílusodnak megfelelően alakítom ki, majd interaktív pdf-ben küldöm el, amiben a ruha képére kattintva annak webshopos termékadatlapját is megtalálod. A pdf-ben nem csak az egyes darabokat, hanem szetteket, variációkat is mutatok.

A kapszuládat üzenetben vagy e-mailben tudod megrendelni, a megrendelést előreutalással vagy online bankkártyás fizetéssel tudod megerősíteni.

Kiskapszula: 10-15 darab, egymással jól variálható ruhadarabot válogatok össze neked, a színtípusodat, a testalkatodat és az öltözködési stílusodat figyelembe véve.
Kiskapszula díja: 35.000 Ft

Szezonkapszula: 20-40 darab, egymással jól variálható ruhadarabot válogatok össze neked, a színtípusodat, a testalkatodat és az öltözködési stílusodat figyelembe véve.
Szezonkapszula díja: 50.000 Ft

Egész éves kapszula: 80-100 darab, egymással jól variálható ruhadarabot válogatok össze neked, a színtípusodat, a testalkatodat és az öltözködési stílusodat figyelembe véve.
Egész éves kapszula díja: 95.000 Ft


Maja

"Köszönöm a jó hangulatú délutánt, és a rengeteg új információt. Olyan érzésem van, mintha rendet raktunk volna a fejemben azzal a sok kendővel, érdekes volt látni a saját szememmel a színek hatásait. Azóta úgy érzem magam, mintha egy új bőrbe bújtam volna.
Eleinte kissé félénken bántam a megszerzett tudással és az új "színkódommal", de egyre inkább érzem, hogy ez sokkal közelebb visz ahhoz a személyhez, aki valóban vagyok.
Na és az a rúzsválasztás! Sosem mertem volna, pedig zseniális!"

Magdi

"A tanácsadás szuper volt. Kedves házigazda módjára Zsófi kávéval is és üdítővel is megkínált. A helyszín tökéletesen megfelel egy ilyen intim eseménynek, nem zavarta meg semmi és senki a tanácsadást.
Zsófi megkérdezte a szín preferenciáimat is és a színekről is mesélt (telített-telítetlen, hideg-meleg).
A kendőzés érdekes volt, mert számomra a saját arcomon úgy a színek változását eleinte nem láttam, de a végére talán felismertem már, hogy mely színek állnak jól.
Az I-re a pontot a paróka próba tette fel. :)
A majd 2 órás esemény alatt érezni lehetett, hogy fontos vagyok, pontosabban: én vagyok fontos, az én "problémám" kerül megoldásra.
Csak ajánlani tudom Zsófit!"

Éva

"Nagyon jó hangulatban telt a tanácsadás, a közvetlen, barátságos légkör miatt. Érdekes volt más szemmel nézni a színekre, azok hatását megtapasztalni az arcomon. Köszönöm tanácsaid, és szakavatott vezetésed a színek világába!"

Zsófi

"Ez egy szuper önismereti program volt, hiszen teljesen más volt az én elképzelésem színek terén, mint ami valójában illik hozzám. Meglepetésként ért a végeredményként megszületett színtípus. Észre sem vettem, ahogy elszaladt az a 2 óra, hiszen annyira belemerültem a kendőzés varázsába :)

Zsófi nagyon jól érzi és látja is az embereket. Igazán kedves, na meg persze szuper beszélgető partner. Szívből ajánlom mindenkinek, mert nekem egy új irányt mutatott önmagam kifejezésében <3"

A szín- és stílustanácsadás helyszíne: 

Szekszárd, Kadarka u. 16.


Online időpontfoglalás: booked4us/elterzsofi
vagy a 06 30 475 3164-es számon, 
messengeren vagy emailben (info@elterzsofi.hu) tudsz egyeztetni. 


A tanácsadás végén bankkártyás fizetésre is lehetőséged van